Mijn naam is Annet Sjoorda en ik ben intuïtief masseur. Ik woon samen met mijn man Kees Sastra in Vlijmen. In 2012 ontdekte ik mijn passie voor masseren. In december 2013 ben ik mijn massagepraktijk aan huis begonnen. De naam INDIGO heb ik gekozen omdat dit de kleur van het zesde chakra is, van waarnemen en intuïtie. Ik werk met essentiële olie en edelstenen. Hiermee versterk ik de energie en de werking van de massage, zodat er meer balans ontstaat tussen lichaam en geest.

Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld en diversen opleidingen gevolgd. Het massage aanbod is uitgebreid en ik ben Reiki Master Teacher geworden. In 2020 heb ik het diploma behaald van Mano-Therapeut. Daarnaast heb ik zelf de opleiding tot MANO-Masseur ontwikkeld. Ik vind het belangrijk dat er meer mensen gaan masseren. Door het brengen van ontspanning van lichaam en geest, komen mensen als vanzelf weer dichterbij zichzelf en maken we de wereld een stukje mooier.

In deze tijd mogen we meer gaan leven vanuit ons hart. De trilling wordt hoger en mensen worden gevoeliger. Mijn missie is om elkaar te helpen met deze groei, stevig geaard te zijn en kennis te mogen delen. Ik doe dit met liefde en vol overgave.
 “Geluk vermenigvuldigd zich door het te delen”.

Tot ziens in de les of in mijn praktijk.
 Warme groet, Annet Sjoorda