Ik ben Annet Sjoorda en geboren in Nijmegen. In masseren ontdekte ik mijn passie, ik doe dit met veel plezier en toewijding. Ik woon samen met mijn man Kees Sastra in Vlijmen en in december 2013 ben ik mijn massagepraktijk aan huis begonnen. De naam INDIGO heb ik gekozen omdat dit de kleur van de zesde chakra is, van waarnemen en intuïtie. De diepblauwe kleur, indigo en paarse kleur neem ik waar in mijn gedachten.

De massage die ik geef is een intuïtieve ontspanningsmassage, gecombineerd met Reiki. Dit is een vloeiende massage met een warme- en liefdevolle aanraking vanuit mijn hart. Met als doel een algehele ontspanning en een dosis energie te geven. Als de afspraak per telefoon of e-mail door mij is bevestigd heet ik je van harte welkom bij mij thuis. Tijdens een intake gesprek hoor ik graag of er dingen zijn waarvan ik als masseur op de hoogte moet zijn.