De behandelingen

De behandelingen zijn alleen op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail gemaakt worden en zijn ingepland als ze door mij bevestigd zijn.
De volgende massage is mogelijk:

Lichaamsgerichte behandelingen 
waarbij je gekleed op de massage tafel blijft liggen:

Access Bars

Is het activeren van drukpunten op je hoofd voor een reset.
Voor rust in je hoofd. Het begint met een ontspanningsbehandeling.

Holistic pulsen

Het ritmisch bewegen van het lichaam. Het pulsen van het lichaam gebeurt zachtjes. Het is een zeer krachtige methode om emoties los te laten. Zeer effectief om oud zeer naar boven te krijgen.

Reiki

Is een behandeling met universele levensenergie. Door mijn handen op het lichaam te leggen gaat de universele levenskracht stromen. Reiki herstelt de harmonie tussen lichaam en geest en heft blokkades op.

Mano

De behandeling is een lichaamsgerichte therapie met verschillende behandelingen. Reiki, Holistisch pulsen, Balans therapie en aura reiniging e.d.

Tarieven van Lichaamsgerichte behandelingen:

90 minuten | € 60,-
60 minuten | € 40,-

Reiki

De inwijding van Reiki / Shamballa I duurt één dag | € 120,-
De inwijding van Reiki / Shamballa II duurt één dag | € 150,-
De inwijding van Reiki Master III en IV duurt 2 dagen | € 200,-

Bevestiging van de afspraak:

Als de afspraak per telefoon of e-mail door mij is bevestigd heet ik je van harte welkom in mijn praktijkruimte bij mij thuis. De eerste keer starten we met een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek hoor ik graag of er dingen zijn waarvan ik als masseur op de hoogte moet zijn.

Afmelding:

Ben je ziek heb je koorts of moet je hoesten en heb je een afspraak gemaakt is het zaak meteen te annuleren. Afzeggen kan altijd 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ook zonder opgaaf van redenen. Bij niet of te laat afmelden wordt de geserveerde tijd in rekening gebracht.

Betaling:

De betaling geschiedt contant of ik kan een tikkie sturen. Het kan ook overgemaakt worden op mijn bankrekening. Bankrekening NL51INGB0007556469. Ale bedragen zijn vrijgesteld van btw in verband met de KOR regeling.

Cadeaubonnen:

Op zoek naar een mooi geschenk? Geef dan een massagebon cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in de praktijk en wordt mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

Hygiëne:

Ik ben streng op hygiëne in mijn praktijk. Het is prettig als je thuis gedoucht hebt voorafgaand aan de behandeling. Trek gemakkelijke kleding aan en doe geen sieraden om.

Aansprakelijkheid:

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke opzicht dan ook, aan het lichaam naar aanleiding van een door mij uitgevoerde massage. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts of een massage mag. Verder werk ik met de richtlijnen van CAT en GAT.

Advies:

Eet niet te veel voor de massage. Een massage, dit is niet prettig met een volle maag. Tijdens de massage komen er afvalstoffen vrij die worden afgegeven aan de bloedstroom. Via nieren en blaas verlaten de afvalstoffen je lichaam, daarom moet je meestal naar het toilet na de massage. Goed drinken na de massage is belangrijk. Het liefst water of kruidenthee.