De behandelingen

Natuurlijk moeten we nog wel maatregelen in acht nemen i.v.m. het Coronavirus. Ben je ziek, heb je koorts of moet je hoesten ook al heb je een afspraak gemaakt is het zaak om meteen de afspraak te annuleren. Dit is dan natuurlijk kosteloos. Ook als een van de huisgenoten ziek wordt en iedereen in thuisquarantaine is. Ik kan natuurlijk geen 1,5 meter afstand houden maar houd wel alles hygiënisch schoon. Als jij dat ook doet door te douchen voor je afspraak en de hygiëne verder zo veel mogelijk in acht neemt.

Betaling:

De betaling geschiedt à contant of het kan overgemaakt worden op mijn bankrekening.
Bankrekening NL51INGB0007556469. Het bedrag is inclusief btw.

Cadeaubonnen:

Op zoek naar een mooi geschenk, geef dan een massagebon cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in de praktijk en wordt mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

Aansprakelijkheid:

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke opzicht dan ook, aan het lichaam naar aanleiding van een door mij uitgevoerde massage. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts of een massage mag.

Advies:

Eet niet te veel voor de massage, dit is niet prettig met een volle maag. Tijdens de massage komen er afvalstoffen vrij en worden afgegeven aan de bloedstroom. Via nieren en blaas verlaten de afvalstoffen je lichaam, daarom moet je meestal naar het toilet na de massage. Goed drinken na de massage is belangrijk, het liefst water of kruidenthee.
Ik ben streng op hygiëne in mijn praktijk. Het is hygiënisch als u thuis gedoucht heeft, trek gemakkelijke kleding aan en doe geen sieraden om.