In onze westerse wereld zijn we constant met ons hoofd bezig. Steeds meer mensen ervaren stress, vermoeidheid en gespannen spieren. Bij mij krijg je de zorg, rust en aandacht die je nodig hebt om bij te komen van het drukke leven. Laat jezelf verwennen met een intuïtieve ontspanningsmassage, gecombineerd met Reiki om de balans in je lichaam en geest weer te herstellen. Na een ontspanningsmassage met liefdevolle handen en vanuit de kracht van mijn hart ben je weer vrij om te zijn wie je van nature bent.

De intuïtieve chakra massage

Deze massage die ik geef wordt afgestemd op jouw behoeften in het moment. In overleg kan ik met klachten en/of wensen rekening houden. Na een kennismaking gaan we naar mijn sfeervolle praktijkruimte waar warmte en vertrouwen centraal staan. Tijdens de behandeling luister je naar passende muziek en krijg je van mij alle persoonlijke aandacht. Je ligt op een elektrisch, in hoogte verstelbare, zachte massagetafel en je wordt toegedekt met een doek. Bij de massage gebruik ik warme aromatische olie op natuurlijke basis, zoals lavendel voor algehele ontspanning. Ik begin met het lichaam vertrouwd te maken met de aanraking op de achterzijde van het lichaam. Daarna start ik met kneden. Hiermee wordt het spierweefsel losgemaakt. Eventuele vastzittende spieren krijgen extra aandacht met de onderarm massage. Daarna wordt de huid op een zachte manier met strijken gemasseerd en zal je lichaam ontspannen aanvoelen. Na de massage van de benen krijgt je een rug massage met aandacht voor de Kundalini; dat is de energie stroom van de wervelkolom. Vervolgens mag je omdraaien en beginnen we aan de voorzijde. Aan de voorzijde begin ik met een Reiki behandeling op de chakra’s. Op de chakra’s leg ik edelstenen om de doorstroom van energie te bevorderen. Tijdens de massage en als afsluiting maak ik gebruik van holistisc pulsen, waarbij ik het lichaam zachtjes op een natuurlijke manier in beweging breng. De gezichtsmassage met rozenolie of arganolie is een mooie aanvulling op de algehele massage en zorgt voor een diepe ontspanning. Vanuit het hoofd gaan we naar de armen en krijg je een handmassage. Vandaar uit naar de benen en als afsluiting krijg een voetmassage daarbij gebruik ik woodolie om goed te aarden. De massage wordt afgerond met afstrijken. Na de massage kan je rustig even bijkomen en navoelen. Daarna is het belangrijk om ook thuis nog goed te drinken. Zo kunnen de afvalstoffen die bij de massage vrijgekomen zijn afgevoerd worden. De intuïtieve ontspanningsmassage die ik geef is een combinatie van de verschillende massagetechnieken. De basis technieken heb ik geleerd bij KIOM.