De behandelingen zijn alleen op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail gemaakt worden en zijn ingepland als ze door mij bevestigd zijn.

Normale

massage
€ 20 40 minuten
  • + Met kleren aan
  • + Geschikt voor ouderen/kinderen

Thaise

voetmassage
€ 40 75 minuten
  • + Voetenbad
  • + Hoofdmassage

Betaling:

De betaling geschiedt à contant of het kan overgemaakt worden op mijn bankrekening.
Bankrekening NL51INGB0007556469. Het bedrag is inclusief btw.

Cadeaubonnen:

Op zoek naar een mooi geschenk, geef dan een massagebon cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in de praktijk en wordt mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

Aansprakelijkheid:

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke opzicht dan ook, aan het lichaam naar aanleiding van een door mij uitgevoerde massage. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts of een massage mag.

Advies:

Eet niet te veel voor de massage, dit is niet prettig met een volle maag. Tijdens de massage komen er afvalstoffen vrij en worden afgegeven aan de bloedstroom. Via nieren en blaas verlaten de afvalstoffen je lichaam, daarom moet je meestal naar het toilet na de massage. Goed drinken na de massage is belangrijk, het liefst water of kruidenthee.
Ik ben streng op hygiëne in mijn praktijk. Het is hygiënisch als u thuis gedoucht heeft, trek gemakkelijke kleding aan en doe geen sieraden om.